søndag den 13. februar 2011

Ankommet til Moshi

Saa er rejsen begyndt :-) Vi ankom igaar til vores hotel, men dog uden vores bagage. Precision Air valgte at efterlade alt bagagen til Killimanjaro i Nairobi, saa flyet ikke blev for tungt. Meget betaenktsom, men nu ville det vaere rart med rent toej, solcreme og alt det andet. Vi har booket hotel og ture i Moshi gennem Evans. Det er et lille lokalt bureau, og mr. Evan himself hentede os i lufthavnen igaar, og har lovet at skaffe vores tasker. Det var den oprindelige plan at vi skal begynde vores trek op af bjerget i morgen, men nu ser det ud til at det maaske foerst bliver i overmorgen. Heldigvis har vi planlagt en ekstra dag mellem killimanjaro-bestigning og safari, saa vi skal nok naa det hele :-)

Vores hotel er fint. Ligger lidt uden for centrum og har udsigt til bjerget. Her er godt nok lidt skyet, men det er maaske meget godt at vi ikke kan se toppen... der er rigeligt langt op til der hvor skyerne skjuler resten :-) Igaar fik vi kaempe grill-buffet, hvor der kom koed ned til os, indtil vi gav fortabt og lagde et lille flag ned som tegn paa overgivelse. Det gjorde vi ret hurtigt, men var ogsaa godt maette da det skete.

Idag staar den paa en tur rundt i Moshi og saa gensyn med vores bagage... selv om Evan siger at vi ikk helt kan regne med at flyselskabet holder hvad de lover... men det goer de naturligvis i dette tilfaelde.

Mange hilsner fra Moshi, Tanzania i cirka 28 graders varme og skyet (saa vi er ikke roede endnu, heldigvis)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar