tirsdag den 1. marts 2011

Dage i Stone Town

Igaar fik vi saa Anjas bagage efter 2 dages venten. Lidt sent, men bare glade for at se den igen. Efter modtagelsen besluttede vi os for en hurtig frokost, for derefter at leje en baad, saa vi kunne komme over og se Prison Island med efterfoelgende snorkling. :) Foerste gang i vandet hernede. Prison Island ligger ca en halv times sejlads fra Stone Town. I 1800-tallet blev der bygget et faengsel paa oeen. Det naaede dog aldrig at komme i brug som faengsel, men er i stedet blevet brugt som karentaene hospital. Paa oeen er der nu, mest for turisternes skyld, nogle kaempe skildpadder. De stoerste var virkelig store paa over 100 kg, men de havde saa til gengaeld ogsaa haft ca 150 aar at vokse i. Fik et billede af Anja, hvor hun forsoeger at lokke den ene med lidt at spise. :)



Vores foerste snorkletur var saa som saa. Der var ret mange boelger, og ikke meget at se paa havbunden. Svoemmeturen blev derfor ikke saa lang, men vi haaber der bliver bedre omraader naar vi kommer over paa den anden side af oeen. Igaar aftes spiste vi paa et stort torv, hvor en masse lokale kommer og laver mad. Mest div. grillspyd med fisk, men det smager godt, og der er en rigtig hyggelig stemning.

I dag har vi vaeret paa krydderi-tur, hvor vi har set en masse forskelling traeer og buske og hoert om brugen. Vi har ogsaa faaet lov til at smage. Efter rundturen var der frokost et meget lokalt sted hvor vi alle sad paa gulvet. Maden var der dog bestemt ikke noget galt med. :)
Efter endt frokost, var der afgang til stranden, hvor vi havde en time til at bade og slappe af, inden turen igen gik tilbage til Stone Town. Det var helt fantastisk at komme en tur i vandet efter at have koert rundt i bus et stykke tid.

Vi har har nu faaet booket hotel i Matemwe, som ligger paa nordoest siden af Zanzibar. Planen er at vi "flytter" derover paa torsdag d. 3., og saa bliver der i 3 naetter. Denne gang burde der ikke kunne gaa noget galt med hensyn til manglede bagage, for turen bliver med taxa. :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar